Thursday, December 30, 2021

Kina ett barn policyuppsats

Kina ett barn policyuppsats



Om något av detta slag inträffade i USA, skulle folket se till att det. Politik: Igår, idag och imorgon Exempel på kritiska tänkande. Tack! Uppsatsexempel. Rosenzweig, Mark R. Följaktligen är ojämlikheten mellan könen djupt rotad i den kinesiska kulturen.





Anförda verk



Papperstyper. Du är fri att använda den som Kina ett barn policy uppsats inspiration eller en källa till ditt eget arbete, Kina ett barn policy uppsats. I början av 1900-talet var den kinesiska regeringen förbryllad över den snabba takten med vilken befolkningen växte. Ett barn-policyn antogs och är för närvarande i kraft. Policyn upprätthålls genom incitament som hälso- och sjukvård, utbildningsmöjligheter, Kina ett barn policy uppsats, jobb och boendemöjligheter, och avskräckande incitament för överträdare av policyn. Överträdare riskerar böter, förlust av tillgång till utbildning och andra privilegier.


Icke desto mindre har policyn aldrig verkställts enhetligt i hela Kina. Inledningsvis var målet med denna politik att säkerställa att den kinesiska befolkningen förblev under 1. Detta mål var tänkt att uppnås genom främjande av preventivmedel och tvångssteriliseringar. Ettbarnspolitiken har orsakat negativa demografiska konsekvenser. Även om det har minskat befolkningen, har det skapat en hög könsobalans med män som är ojämnt fler än kvinnor. Ettbarnspolitiken har också kopplats till sexselektiva aborter, barnmord och andra sociala säkerhetsproblem. Det finns många spekulationer om vad som händer med tjejerna i det kinesiska samhället, Kina ett barn policy uppsats.


Till exempel. Den kinesiska regeringen ingick avtal med GE om att tillhandahålla vagnmonterat ultraljud som kunde köras på generatorer så att den mest obskyra byn hade tillgång till fosterkönsbestämning. Med tanke på förmågan att veta könet på sina ofödda barn, aborterade många föräldrar kvinnliga foster. Många förordningar försöker skydda mot könsbestämning abort, men bevis visar att det har skett en ökning av användningen av ultraljuds B-maskiner, som bestämmer fostrets kön Kort, På landsbygden gömmer många familjer helt enkelt sina kvinnliga barn eller ger dem till närliggande familjer för att slippa anmäla förlossningarna.


Tyvärr är vissa flickor bara övergivna och lämnade att dö Zilberberg. Det finns flera negativa bieffekter av ettbarnspolitiken. Kina har ingen nationell socialförsäkringsplan. Att ta hand om de äldre generationerna kommer att falla på ettbarnsgenerationen. Personer över 65 år utgör idag cirka 25 procent av befolkningen, Kina ett barn policy uppsats. Följaktligen kommer ett barn att ansvara för att ta hand om fyra mor- och farföräldrar och två föräldrar. Dessa barn har kallats den bortskämda generationen eftersom de är omtyckta av föräldrar och farföräldrar. Ökningen av barnfetma har kopplats till detta syndrom. Ett av fem kinesiska barn är överviktiga Zhan, Kina har traditionellt varit känt för god hälsa och kostvanor.


En sista konsekvens av ettbarnspolitiken har varit svårigheten för män att hitta en kvinna att gifta sig med. Ett direkt resultat av detta scenario är den ökade handeln och försäljningen av kidnappade kvinnor. Hittills har ungefär blivit frigivna under tillslag av kinesisk regering i vietnamesiska och Nordkorea. Man tror att denna ökning av könsfördelningen obalans kommer att leda till ökningen av sexrelaterade brott och våld Fong, Det finns flera steg Kina ett barn policy uppsats den kinesiska regeringen kan ta för att råda bot på de många problem som ettbarnspolitiken har skapat. Detta skulle eliminera mödrar som aborterar kvinnliga barn.


Ett annat botemedel mot problemet är att slappna av eller ta bort ettbarnspolicyn. Att lätta på policyn skulle tillåta familjer i vissa områden att få mer än ett barn för att hjälpa till att balansera könsförhållandet. Med andra ord, i områden där män är betydligt fler än kvinnor, skulle föräldrar kunna få mer än ett barn. Men att eliminera policyn kan möjligen lösa problemet. Detta skulle tillåta naturen att ta sin gång och med tiden skulle problemet elimineras. Slutligen skulle antagandet av en tvåbarnspolitik bidra till att öka minskningen Kina ett barn policy uppsats befolkning. Det finns ingen snabb lösning som löser detta problem över en natt för de kinesiska länderna.


När par tillåts få två barn, kan det avskräcka dem från att diskriminera kvinnliga bebisar Fong. En tvåbarnspolicy kommer att tillåta kommer att fördubbla födelsetalen och minska klyftan mellan barn och föräldrar till morföräldrar. Detta kommer att ta tid och kommer att kräva några drastiska förändringar i hur det kinesiska samhället ser på kvinnor, Kina ett barn policy uppsats. Genom utbildning kommer kvinnor att fortsätta kämpa för jämställdhet och förhoppningsvis kommer föräldrar en dag att värdera kvinnliga barn lika mycket som de värderar manliga barn. Slutligen skulle ett incitamentsprogram kunna implementeras. Förstagångsföräldrar som har ett kvinnligt barn kan ges någon typ av monetära incitament och tillåtas att få ett andra barn. Det andra barnet kommer dock inte att få det monetära incitamentet oavsett kön.


Men om föräldrarna får en pojke första gången och en flicka andra gången, kan de fortfarande få det monetära incitamentet. Detta skulle uppmuntra en balans mellan könen och föräldrar skulle inte föredra det ena könet framför det andra. Många har anklagat den kinesiska regeringen för att utföra tvångsaborter på kvinnor som passerat gränsen för abortgränsen. Många av tvångsaborterna görs på ogifta kvinnor. Ens interaktion och tid med syskon producerar minnen som varar livet ut. Brist på denna anslutning kommer definitivt att påverka dynamiken i familjelivet. Mycket forskning har gjorts för att fastställa hur syskonstruktur, eller bristen på struktur, påverkar individer i vuxen ålder.


Enligt denna ideologi, när en person dör, förblir hans ande och blod i ordet inom hans avkomma. Traditionellt önskar kinesiska familjer stora familjer och betonar manlig dominans. Följaktligen är ojämlikheten mellan könen djupt rotad i den kinesiska kulturen. Kina, tillsammans med många andra samhällen, tvingar kvinnor till hemmet. Män är den primära inkomstkällan för sina familjer Wong, kvinnor övervägdes inte Kina ett barn policy uppsats ättlingar, så de fick inte samma möjligheter till utbildning och andra privilegier som män fick. Följaktligen har det kinesiska samhället producerat kvinnor som inte är väl rustade att driva samhället.


Men enligt ettbarnspolitiken ges kvinnor möjligheter som de aldrig har haft tidigare. Icke desto mindre för de få honor som kan nå sådana Kina ett barn policy uppsats status, det finns otaliga andra som aborterades och övergavs. Mental och känslomässig hälsa är frågor som vanligtvis ignoreras i det kinesiska samhället eftersom avslöjande av personliga problem offentligt har varit ogillat i åratal. Följaktligen är uppgifter om ungdomars psykiska hälsa mycket knappa. Under de senaste åren har det dock dykt upp studier som dokumenterar mentala problem som barn inom ettbarnspolitiken stöter på. En studie genomfördes på kinesiska tonåringar som var produkter av ettbarnspolitiken. Forskarna använde Beck Depression Inventory och upptäckte att cirka 65 procent av barnen som screenades uppfyller kriterierna för deprimerad.


Cirka 10 procent av dem var i det svårt deprimerade området. Psykologer tror att den ökade förekomsten av depression och ångest kan vara direkt kopplad till det ökade trycket som läggs på kvinnliga ensambarn. Denna idé är baserad på feministiskt perspektiv. Därför upplever kvinnor världen på ett annat sätt än män gör. Från födseln, Kina ett barn policy uppsats, kvinnor har förväntats och lärts att bete sig på ett visst sätt på grund av kulturella normer. Men på grund av ettbarnspolitiken förväntas många kvinnor konfrontera de oskrivna reglerna de har lärt sig att leva efter. Chen, X. Nedstämdhet hos kinesiska barn: Relationer med skolprestationer och familjemiljö.


Journal of Consulting and Clinical Psychology, 63 Fong, Vanessa L. Amerikansk antropolog 4: Liu, J. Wyshak och U. Fysiskt välbefinnande och skolinskrivning: En jämförelse mellan adopterade och biologiska barn i enbarnsfamiljer i Kina. Samhällsvetenskap och medicin 59 : Mosher, S. The Human Life Review: Short, S. Linmao, et Kina ett barn policy uppsats. Födelseplanering och sterilisering i Kina. Populationsstudier 54 3 : Wan, C. Fan och G. En jämförande studie av vissa skillnader i individualitet och könsbaserade skillnader mellan 5- och 7-åriga endast barn och icke Kina ett barn policyuppsats Barn.


Acta Psychological Sinica 16: Wong, Y. Genus och samhälle 11 Kina ett barn policy uppsats : Zhan, H. Barnansvar bland kinesisk stadsungdom från en- och flerbarnsfamiljer. Zilberberg, J.





uppsatser om min skola



Wong, Y. Genus och samhälle 11 4 : Zhan, H. Barnansvar bland kinesisk stadsungdom från en- och flerbarnsfamiljer. Zilberberg, J. Könsurval och begränsning av abort och könsbestämning. Bioetik 21 9 Om att vara här och om att gå hem, uppsatsexempel. Behöver en professionellt skriven anpassad uppsats? Just nu kan du få en professionellt skriven uppsats i vilken disciplin som helst med en. Vi skickar nu en länk till dig för att ladda ner din e-bok, kontrollera din e-post. Tack! Du kan få aviseringarna nu. Det är ett nöje att hålla kontakten!


Visa allt. Papperstyper Filmrecension Uppsats Antagning Uppsats Kommenterad Bibliografi Ansökan Uppsats Artikel Kritik Artikel Recension Artikel Skriva Bedömning Bokrecension Affärsplan Affärsförslag Capstone Projekt Fallstudie Kursuppgifter Följebrev Kreativ uppsats Avhandling Avhandling - Abstrakt avhandling - Slutsats Avhandling - Diskussion Avhandling - Hypotes Avhandling - Avhandling - Litteraturavhandling - Metodavhandling - Resultat GCSE-kurser Anslagsförslag Intervju Labrapport Marknadsplan Flervalsfrågesport Frågesport Personligt uttalande Dikt Power Point-presentation Power Point-presentation med talaranteckningar Frågeformulär Reaktionspapper Forskningsuppsats Forskningsförslag Tal SWOT-analys Termuppsats Uppsats Uppsats Online-quiz CV Översikt Litteratur Recension Film Analys Statistik Problem Matematisk Problem Artikel.


Få en gratis e-bok! One Child Policy, uppsatsexempel. Sidor: 6 Ord: Uppsats. Denna uppsats skrevs av en av våra professionella skribenter. Behöver en skräddarsydd uppsats skriven för dig? HYRA EN SKRIFTARE! Berättelser om tvångsaborter och steriliseringar är vanliga i Kina. Verk som citeras Chen, X. Fast med din uppsats? Kontakta en av våra experter för omedelbar hjälp! Messenger livechatt. Etiketter: English High School MLA. Om att vara här och om att gå hem, uppsatsexempeluppsats. Pell Grants, uppsatsexempeluppsats. Få hjälp med att skriva uppsatser direkt! Det är en gratis och förpliktande förfrågan! Din email. Beskriv och ge exempel på forskningsfrågor där extern validitet är en primär fråga. Beskriv och ge [ Sidor: 5 Ord: Uppsats. Se hela provet. Det betyder att följare gör [ Sidor: 2 Ord: Uppsats.


Typer av makt, essäexempel Videorna lärde mig att det inte bara finns en typ av makt utan fem typer av makt som är referensmakt, belöningsmakt, legitim [ Criminal Justice: Juveniles, Essäexempel Ungdomar behandlas annorlunda jämfört med vuxna brottslingar. Detta beror på att de flesta ungdomar engagerar sig i små fall och inte är helt mogna när det gäller [ Sidor: 3 Ord: Uppsats. Management Vecka 1 Uppgift 3, Uppsatsexempel Vi skulle vilja äga ett Bed and Breakfast i bergslandet utanför Austin, med utsikt över den vackra Austinsjön. Det skulle vara en [ Samples, Power Analysis, and Design Sensitivity Samples, Power Analysis, and Design Sensitivity, Essäexempel Jämför och kontrastera intern och extern validitet.


Visa alla. Under dem finns hinkar som placeras under hålen i sätena för att fånga upp deras utsöndringar. När det är dags för sängen tas barnen upp ur sätena och knyts fast vid sina sängar Geographical Magazine, Detta är behandlingen som barnen möter varje dag och kineserna ser inte något problem med ett så hårt beteende. Om något av detta slag inträffade i USA, skulle folket se till att det. Hej, skulle du vilja få en sådan uppsats? Vad sägs om att få en skräddarsydd? Kolla det goo. Hemsida Relation Familj Barn Kinas ettbarnspolicyuppsats.


Kinas ett-barn policyuppsats. Relaterade uppsatser. Ett barns policy i Kina Uppsatsord 4 sidor. Bör Kinas Human Rights Record Hindra Permanen Essay Words 3 sidor. China Population Issues Essay Words 2 Pages. Global Policy and Advocacy of China Essay Words 2 sidor. Ojämlikhet mellan könen i Kina Ord 2 sidor. Barnskydd Uppsatsord 3 sidor. Barnprostitution och pornografi i Southeast As Essay Words 3 sidor. Kinas befolkningsproblem uppsats ord 3 sidor. copurtate Essay Words 1 Sidor. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning.


ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium! LÄS MER. Verk som citeras Hesketh, Therese, Li Lu och Zhu Wei Xing. Ekonomisk tillväxt. Pojke Barn. kinesiska samhället. Livskvalité. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA.


Läst 07 januari Bra argumenterande uppsats om Kinas ettbarnspolicy. Februari Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, feb Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 21 februari, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad. Anställ denna författare. Beräkna pris och beställ en uppsats. Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt!


Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU. Våra tjänster. Skriv mitt papper för mig Köp anpassade uppsatser Gör mitt forskningsuppsats för mig Personligt uttalande Hjälpare Billiga forskningsuppsatser Anpassade forskningsuppsatser Skriva terminsuppsatser till salu Online College Paper Writing Service Betala för uppsatser online Köp College Papers Custom College Papers Alfabetisk beställningsverktyg Hjälp mig skriva min Uppgift Gör mina kurser Online Akademisk uppsatssamling Revidera min uppsats Köpa en avhandling Professionell avhandlingsförfattare Skriv min rapport åt mig Köp ett tal Hjälp mig att skriva en dikt Visa alla.


Relaterade uppsatser. Utbildning i USA Creative Writings Exempel. Gratis uppsats om utlämning av Manuel Noriega. Bra exempel på forskningsrapport om ledarskapsroll vid implementering av kvalitetsinitiativ. Erhålla stöd för forskningsuppsatsprover för hälsoutbildning.

No comments:

Post a Comment