Thursday, December 16, 2021

Uppsats om våld i videospel

Uppsats om våld i videospel



De vita blodkropparnas främsta roll är att skydda kroppen från... Meningsstruktur, tv-spel våld essä. Få ditt papper nu. Många människor som tittar på våldsamma videospel utvecklar arga känslor och de kanske klarar av och tränar det de ser på video för sina kamrater. Den här uppsatsen skrevs av en studiekamrat. De kan ge en känsla av tillfredsställelse på grund av de många





Topp 10 liknande ämnen



Frågan om huruvida att spela tv-spel framkallar våld eller inte har varit ett mycket debatterat ämne. Psykologer, pedagoger och barnexperter har försökt motivera sina ställningstaganden genom olika argument och forskning. Med cirka 97 procent av ungdomarna som spelar tv-spel i USA, anklagas spelen för skolskjutningar, mobbning och sexuellt våld bland annat, tv-spel våld essä. Det är dock min övertygelse; TV-spel är inte källan till våld. Försäljningen av videospel har ökat medan fall av ungdomsbrottslighet minskat. Det uppskattas att efterfrågan på videospel har ökat under de senaste trettio åren, vilket gör att försäljningen ligger på.


Federal Bureau of Investigations dokumenterade det genomtv-spel våld essä, mordfall som begåtts av barn minskade med 76 procent medan våldsfallen med 37 procent. Dessutom brottmålsfall tv-spel våld essä skolan också tv-spel våld essä. Det finns inget samband mellan de två faktorerna. De många studier som gjorts av psykologer som drar slutsatsen att videospel leder till våld har inte lyckats fastställa precision. För att en individ ska utveckla våldstendenser är det olika faktorer som predisponerar dem för detta beteende. Dessa inkluderar psykisk hälsa, familjehistoria av tv-spel våld essä, försummelse och övergrepp.


Däremot spelar individer videospel i minuter eller timmar; dessa spel skildrar inte verkligheten jämfört med faktorer som våld i hemmet. Därför är de mindre benägna att orsaka våldsamma tendenser. Videospel underlättar frigörandet av ilska och stress bland spelarna. Forskning från Journal of Adolescent Health observerade att ungdomar som spelade videospel effektivt hanterade sina känslor. Enligt resultaten svarade fler spelare att videospel gjorde det möjligt för dem att koncentrera sin ilska och frustrationer på spelet och få dem att slappna av.


Således är tv-spel en alternativ åtgärd för att hantera grova och våldsamma tendenser i motsats till att orsaka verkligt våld. Gjorda undersökningar är inte avgörande. Psykologer använder olika metoder för att förstå våld. Bland de vanligaste är att bestämma hur mycket smärta en individ kan åsamka en annan och anses vara våldsam, som att tvinga en att lyssna på hög musik. dock, tv-spel våld essä, i studierna av videospels effekter på våld samlade forskare in data från ett försumbart antal elever, som de utsatts för att spela videospel och observerade sedan deras beteende och antagande av aggressionstendenser. Forskningen är ofullständig eftersom den ger icke-standardiserade resultat.


Dessutom kräver sådana slutsatser en omfattande studie som genomförts under åren, och är därför otillförlitlig. Domstolarna har slagit fast att tv-spel inte leder till våld. Olika domstolar i USA har misslyckats med att upprätthålla resultaten av de olika undersökningarna om tv-spel och våld. Enligt dem har de tillgängliga resultaten av forskningen inte kunnat validera deras föreställning om ett orsakssamband mellan tv-spel och våld. Till exempel, domen i fallet, Brown kontra Entertainment Merchant Association, U. Högsta domstolen fastställde uppfattningen att inga avgörande bevis fanns för att motivera förbudet mot försäljning av videospel eftersom forskningsresultaten var otillförlitliga. Därför regerade han för tv-spelsföretaget.


Individer som spelar tv-spel kan skilja mellan spel och verklighet. Utvecklingsstadierna av Erick Erickson konstaterar att barn som spelar videospel har uppnått intellektuell kunskap för att skilja verkligheten från den virtuella världen. Enligt honom börjar barn spela videospel i branschen vs. mindervärdesstadiet, där de behärskar kompetens i sina handlingar, tv-spel våld essä. Följaktligen gör detta dem kapabla att förstå att videospel presenterar fantasiscenarier som är frånvarande i den verkliga världen, vilket hindrar dem från att utföra våldsamma handlingar. Sammanfattningsvis har behovet av att koppla våldsamt beteende till videospel resulterat i användningen av varningsstjärtar som försöker demonisera alla aktiviteter som orsakar missförstånd hos människor som inte upplever det.


Ändå framkallar inte faktorer som avsaknad av övertygande forskning och orsaksbevis, ökad försäljning av videospel medan våldsfall minskar och förmågan att skilja på verkliga livet och fantasispel. Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp. Logga in Beställ nu. Ring nu! Beställ nu.


Söka efter:. Uppsats om våld i videospel nu! Få anpassad uppsats från:. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Fördelar med att studera lokalt". Skrivet av akademiska experter med 10 års erfarenhet. Gratis essäprover om det givna ämnet "Drömfamilj". Du kan också beställa en plagiatfri skräddarsydd uppsats om ämnet från våra professionella uppsatsförfattare. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Sweet Memories Of My Childhood". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Effekter av den ryska revolutionen". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Varför vill du bli apotekare? Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Teknikens roll i ekonomisk utveckling". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "American Psycho". Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "History Of Newspaper".


Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Teamwork And Collaboration In Nursing", tv-spel våld essä. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "Magisk realism i litteraturen". Beställ nu. Ring oss:. e-post: [email protected], tv-spel våld essä. Köp uppsats Läxhjälp Uppsatsredigering Betala för uppsats Skriv min uppsatsuppsats Hjälp Uppsats om våld i videospel Min uppsatsuppgift Hjälp att skriva min uppsats Uppsatsskriva Hjälp Köp terminsuppsats Kursarbete Skriva min forskningsuppsats.





essä ett hus i brand



Det finns inget samband mellan de två faktorerna. De många studier som gjorts av psykologer som drar slutsatsen att videospel leder till våld har inte lyckats fastställa precision. För att en individ ska utveckla våldstendenser är det olika faktorer som predisponerar dem för detta beteende. Dessa inkluderar psykisk hälsa, familjehistoria av våld, försummelse och övergrepp. Däremot spelar individer videospel i minuter eller timmar; dessa spel skildrar inte verkligheten jämfört med faktorer som våld i hemmet. Därför är de mindre benägna att orsaka våldsamma tendenser. Videospel underlättar frigörandet av ilska och stress bland spelarna. Forskning från Journal of Adolescent Health observerade att ungdomar som spelade videospel effektivt hanterade sina känslor.


Enligt resultaten svarade fler spelare att videospel gjorde det möjligt för dem att koncentrera sin ilska och frustrationer på spelet och få dem att slappna av. Således är tv-spel en alternativ åtgärd för att hantera grova och våldsamma tendenser i motsats till att orsaka verkligt våld. Gjorda undersökningar är inte avgörande. Psykologer använder olika metoder för att förstå våld. Bland de vanligaste är att bestämma hur mycket smärta en individ kan åsamka en annan och anses vara våldsam, som att tvinga en att lyssna på hög musik. Men när de studerade effekterna av videospel på våld samlade forskare in data från ett försumbart antal elever som de utsatts för att spela videospel och observerade sedan deras beteende och antagande av aggressionstendenser.


Forskningen är ofullständig eftersom den ger icke-standardiserade resultat. Dessutom kräver sådana slutsatser en omfattande studie som genomförts under åren, och är därför otillförlitlig. Domstolarna har slagit fast att tv-spel inte leder till våld. Olika domstolar i USA har misslyckats med att upprätthålla resultaten av de olika undersökningarna om tv-spel och våld. Enligt dem har de tillgängliga resultaten av forskningen inte kunnat validera deras föreställning om ett orsakssamband mellan tv-spel och våld. Till exempel, domen i fallet, Brown kontra Entertainment Merchant Association, U. Frågor svämmar över våra […]. President Donald Trump sa på torsdagen under ett möte i Vita huset om skolsäkerhet att nationen måste ta itu med vad unga människor ser.


Dagen vi lever i blir mer våldsamma och aggressiva. Sedan har det varit åtminstone skolskjutningar. Från och med har det förekommit minst tio skolskjutningar. Som ett resultat har föräldrar och andra skyllt ökningen av sådana fruktansvärda handlingar på våldsamma videospel. Några av dessa […]. Vet inte var jag ska börja? Ge mig dina papperskrav så kopplar jag dig till en akademisk expert. Plagiatkontroll Gör kontrollen. Skrivhjälp Be om hjälp. Parafraseringsverktyg Parafrasera min uppsats. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. Varför våldsamma videospel inte är anledningen till våld Även om folk tror att videospel har orsakat våld, har videospel definitivt medfört nya sätt att gynna unga sinnen.


Å andra sidan är allt smutsigt begränsat till den andra sidan av skärmen. Om en mogen hjärna kan se skillnad på vad som är verkligt och vad som är falskt, borde den också veta vad som är rätt och fel. Båda sidor har sina poäng. Som ett fan av videospel och student i kriminologi tycker jag att detta är ett fascinerande ämne. Jag har själv sett hur grafiska videospel kan bli, och jag vet vad som kan inspirera människor att göra hemska saker. Detta argument är dock inte lätt att täcka. Argument på båda sidor övergår ofta till skändligheter och orättvisa generaliseringar. Det finns också gott om desinformation kring ämnet också. Sandy Hook-skjutningen, till exempel, var ursprungligen korrelerad med first-person shooter-videospelet Counter Strike: Global Offensive.


Detta kommer också att vara ett problem för mig på ett personligt plan. Som någon som gillar videospel är det svårt för mig att läsa rubriker som länkar min favoritform av media till våldshandlingar utan att bli arg. För att komma till en avgörande slutsats måste jag bestämma vad som är fakta och vad som är åsikt. De bästa sätten att ta reda på om det finns en koppling mellan videospel och våld är tidigare data, intervjuer med spelare och att titta på historien om kriminella kopplade till videospel. Om våldsbrotten har ökat i takt med den ökade försäljningen av M-klassade videospel kan det finnas ett samband. Det är dock inte så enkelt. Det finns många faktorer som kan leda till brott, så ett mer personligt förhållningssätt kan vara en annan väg att ta. Att intervjua spelare av både våldsamma och icke-våldsamma videospel kan leda till en viss insikt om sinnets inre funktioner när de är nedsänkta i ett spel.


Slutligen kan det vara fruktbart att titta på personer som sitter fängslade för våldsbrott som spelar tv-spel. Jag kanske kan hitta andra vanliga trender som kan vara mer sannolikt att vara inspirationen till deras handlingar. Med dessa undersökningsmetoder känner jag att jag kan hitta en slutsats till denna undersökning. För att förstå detta ämne till fullo finns det fortfarande saker jag behöver lära mig. För det första är det den mentala reaktionen som följer med att spela ett våldsamt videospel. För det andra vill jag veta vad som gör våldsamma videospel populära. För det tredje kommer det att hjälpa dig att veta hur korrekta videospelsskildringar av våld är, och om detta är av betydelse.

No comments:

Post a Comment